Passie

Het is geen woord dat u meteen zult associëren met een moderne Timmerfabriek. Toch is het een belangrijke drijfveer. Passie voor het vak, het meedenken met u als klant zijn belangrijke uitgangspunten voor "van Gerwen - Heeze". Wij zorgen ervoor, dat u een opdracht bij ons kunt plaatsen en er vervolgens niet meer naar om hoeft te kijken, tenzij u dat wenst. Wij regelen het voor én met u, want daar zijn we goed in.


Ontstaan

"van Gerwen - Heeze" is in 2007 ontstaan na jarenlange werkervaring bij andere bedrijven. Hierbij viel vooral op dat het efficiënter en veel klantvriendelijker kon. De insteek die we hebben gekozen bleek de juiste te zijn, want inmiddels hebben we een grote kring van gerenommeerde, trouwe en tevreden klanten, die we bijstaan met onze ruime kennis en ervaring. We communiceren proactief en produceren wat onze klant wenst. Samen komen we er altijd uit.


Wij Bieden

"van Gerwen - Heeze" biedt een breed spectrum aan producten op het gebied van de massiefhout, zoals kozijnen, deuren, ramen en trappen. Tevens kunnen we u adviseren op het gebied van Prefab oplossingen.


Van Gerwen Heeze - Shadow left
Van Gerwen Heeze - Shadow Bottom